24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları

24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları

İlimizde Öğretmenler günü mesajı yayınlayan..

         Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, yeni çağın gerekliliklerini anlayan, bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlerimizi özümseyerek yetişmesinde büyük emek veren, bu anlamda kutsal bir görevi ifa eden öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.

        Öğretmen, insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen, eğitim kurumlarında çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim ve öğretimlerine rehberlik eden, geleceğine yön veren ve yaşama hazırlayan kişilerdir. Ülkemizin yarınlarını emanet edeceğimiz çocuklarımızın, donanımlı olarak yetiştirilmesinde, şüphesiz ki öğretmenlerimizin çok büyük gayretleri vardır. Üstlendikleri zor, bir o kadarda anlamlı görevleri ile ülkemizin geleceğini inşa etme adına gösterdikleri çabalar ve 2023, 2053, 2071 hedeflerimizi gerçekleştirmemizdeki fedakârlık ve özverileri nedeniyle öğretmenlerimize millet olarak çok şey borçluyuz.

         Bu duygularla, Ardahan'da ve ülkemizin dört bir yanında fedakârca çalışarak bu kutsal görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum.”

 

                                                                                            Hüseyin ÖNER

                                                                                                  ARDAHAN VALİSİ         

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

        Bugün, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e “Başöğretmenlik” ünvanının verilmesinin 93. yıldönümü ve elleri öpülesi öğretmenlerimiz için 24 Kasım'ın Öğretmenler Günü olarak ilan edilişinin 40. yıldönümüdür.

           Bu kutsal mesleği icra eden öğretmenlerimiz yurdumuzun dört bir yanında, en ücra köyüne kadar fedakarca görev almış, terör örgütünün tehditlerine rağmen cesurca görevlerini ifa etmiş ve yeri geldiğinde gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içmiştir. Son olarak öğretmenlerimiz Aybüke YALÇIN ve Necmettin YILMAZ'ı canice şehit eden hain terör örgütü, bu topraklarda ilmin, bilimin ışığı yandıkça tutunamayacağını bilmektedir.Bu nedenle devletimizin tüm kurumlarıyla bu ülkenin çocuklarının okullaşması için gereken çabayı göstermeye devam edeceğiz.

         İçinden geçmekte olduğumuz pandemi sürecinde, okullarımızın geçici olarak eğitime kapatılıp uzaktan eğitim yoluyla devam ettiği günlerde öğretmenlerimiz önemli bir görevi üstlenerek tüm evlere teknoloji yoluyla girmeyi başarmışlar, öğrencilerimizi eğitim öğretimden mahrum bırakmamışlardır.

        Toplum olarak bizlere düşen görev, kurallara riayet ederek çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin okullarından ayrı kalmamaları için pandemi sürecinde tedbirli olarak, toplumsal bağışıklığın kazanılmasına katkı sunmaktır.

      Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Çıldırlı Şehit Öğretmen Sezgin YOLCU'ya ve tüm şehit öğretmenlerimize, eğitim ordumuzun ahirete irtihal eden değerli mensuplarına Allah'tan rahmet diliyorum.

          Tüm görev yapan ve emekli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, başarılı, huzur dolu günler temenni ediyorum.

Fatih BAYRAM

Kaymakam

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

     "Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir"

        24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah´tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.

K.Yakup AZİZOĞLU

Çıldır Belediye Başkanı

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

         Öğretmenler; "Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır .Diyen Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ü ve ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum .Bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım .

Baha Yunusoğlu 

Mecli Başkanı

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

        Hz. Alinin ‘’ Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’’ söylemi ile Ülkemizin dört bir yanında her koşulda yılmadan, usanmadan gelecek nesillerimizi yetiştiren sevgili öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyor, ülkemizin geleceği adına çağdaş, milli ve vatansever nesiller yetiştirmesi konusunda başarılar diliyorum.

A.Rıfat Vural

Çıldır Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi