2024 YENİ YIL MESAJLARI

2024 YENİ YIL MESAJLARI

2024 yılı yeni yıl mesajları....

    Kıymetli Ardahanlılar, milletçe hayata dair acı ve tatlı olaylarıyla, sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla giriyoruz.
    Büyük üzüntü ve kederini birlikte yaşadığımız 6 Şubat depremlerinde ortaya çıkan acılar yüreğimizde hala tazeliğini korurken, devlet ve millet olarak, #TürkiyeYüzYılı hedeflerimiz doğrultusunda birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirip bu acıların da üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum.
      Karşılamakta olduğumuz yeni yılın, aydınlık bir geleceğe adım atılması yolunda başta cennet vatanımız olmak üzere, aynı coğrafyada yaşadığımız komşularımıza ve bütün dünyaya huzur ve istikrar getirmesini diliyor, 6 Şubat Depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve hain terör saldırıları sonucu yaşama veda eden Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 
      Ardahanlı hemşehrilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum.

HAYRETTİN ÇİÇEK

VALİ

---------------------------------------------------------------------------------

      Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe daha bir güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz.
     2024 yılının, dünyada sevgi ve hoşgörünün arttığı, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının egemen olduğu, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği,  her türlü saldırı ve salgın hastalıktan uzak bir yıl olmasını temenni ediyorum.
    Vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven içinde karşılayabilmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını hatırlatırken, tüm hemşerilerimizin ve mesai arkadaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyor, 2024 yılının ülkemize, ilçemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.

M. ENES İPEK

KAYMAKAM

-----------------------------------------------------------------------------------

        Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.
       Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı yaratmaktadır. Çıldır Belediyesi, halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya devam etmiş, yatırımlar için proje çalışmalarına hız vermiştir. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek ve emir telakki ederek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.
       Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

K. YAKUP AZİZOĞLU

ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANI

----------------------------------------------------------------------------------

     Hayata dair acı ve tatlı olayları, sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz. 
    Her yeni yıl canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Temennim; 2024 yılının öncelikle tüm dünyaya dostluk ve barış getirmesi, her nerede yaşanırsa yaşansın tüm acıların sona ermesi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesidir. 
     Bu duygu ve düşüncelerle “2024 yılının ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, barış, huzur, mutluluk ve aydınlık günler getirmesi temennisiyle, tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutlar; ailesi, yakınları ve sevenleriyle birlikte nice güzel yıllar dilerim.

KÜRŞAT GÜNDOĞDU

AK PARTİ ÇILDIR İLÇE BAŞKANI

------------------------------------------------------------------------------

       Sevinçlerimizle, acılarımızla ve anılarımızla bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz.
       Her yeni yıl, önümüze çıkan problemleri aşmak, sorunları çözmek ve mutlu yarınlara ulaşmak için umutlarımızı güçlendirir, beklentilerimizi artırır. Geride bıraktığımız yılın muhasebesini yaparken, yeni yılın, bir önceki yıla göre daha iyi geçmesi için de neler yapılması gerektiğini planlarız. İlçemiz ve Ülkemiz adına önemli gelişmelerin yaşandığı;  üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla coşku ve umutla giriyoruz. 
     Bu duygu ve düşüncelerle; 2024 yılının; sevginin, saygının, barışın ve kardeşliğin ve güzelliklerin paylaşıldığı bir yıl olmasını diliyor, başta Çıldırlı hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm insanlığın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum.

A. RIFAT VURAL

AK PARTİ ÇILDIR İL GENEL MECLİS ÜYESİ A. ADAYI