2002´DEN 2019´A NELER DEĞİŞTİ

2002´DEN 2019´A NELER DEĞİŞTİ

2002 Yılında Ak Partiyi İktidar Yapan...

  2002 Yılında Ak Partiyi İktidar Yapan Farklı Fikirlere Duyduğu Saygı, Farklılıklara Kucak Açması, Yaşanan Haksızlıklara, Yolsuzluklara ve Yoksulluğa Karşı Umut Olarak Toplumda Karşılık Bulmasıydı.
Bugün Geldiğimiz Noktada İse;
Farklı Fikirleri Gaflet,Farklı Fikir Sahiplerini İhanet ve Farklı Olanların Biraraya Geldiği Oluşumlara Zillet Diyerek Hepsi de Bu Ülkenin Evladı Olan İnsanları Dışlayıp, Ötekileştirmekteler.
Haksızlıklara İsyan Edenlerin Sesi Yükselmekte, Yolsuzluklar En Tepe Noktada Ve En Uç Rakamlar İle İfade Edilmekte, Yoksulluğun İşareti Olan Kuyruklar Bile Varlık Kuyruğu Denilerek Görmezden Gelinmektedir.
Partinin Kendi İçersinde Çok Ciddi Bir Küskünler Grubu Oluşmuş, Partinin İlk Ortaya Çıktığı Günden Bugüne Sahada Vargücü İle Çalışan Mücahitleri, Mütahitlerin Yoluna Adeta Kurban Edilmişler.
Partiye Gerçek Gönül Verenler Manevi Kayıplara Birde Maddi Kayıplarda Eklendiğinde Geleceğe Dair Tüm Umutlarını Kaybeder Hale Gelmişler.
Eskiden Partisinin BEKASI ile Ülkesinin BEKASI´nı Bir Görenler Şimdi Şahsi BEKALARIN I Herşeyin Üstünde Tutar Haldeler.
Daha Dün Anketler ve Oradan Çıkan Sonuçlar İle Politikalarını Şekillendiren Parti Üst Yönetimi Şimdi Düştükleri İŞİNE GELMEYENİ HAİN İLAN ETME HASTALIĞI İle Kötü Çıkan Anketleri Yapanları da Hain İlan Eder Olmuşlar.
O Kadar Fazla Hain İlan Ettiler Ki Heryer ve Herkes Hain Oluverdi.
Dün Beraber Sohbet Edip, Fikirlerini Dinledikleri Dostlar, Aynı Sofrada Yemek Yedikleri Arkadaşlar, Ahiret İçin Helalliğine Muhtaç Olunan Komşular,Yola İlk Çıkılan Ama Şuanda Beraber Olumayan Eski Dostlar Hep Hain Oldu.
Birde Seninle Aynı Fikirde Olanlar Millet Olmayanlar da Zillet İlan Edildi ki Sormayın.
Dün Ötekileştirilenlerin Sesi Olanlar, Bugün Yanlış Yoldasınız Diyen Herkesi Ötekileştirerek Ötekileştirmenin Adeta Kalesi Oldular.
Unutmayın Kaybedilen Her Yürek, Kırdığınız Her Gönül Sizi Dönüşü Olmayan Bir Mağlubiyete Sürüklemektedir ve Bugün Sizi Bu Kadar Mağrur Yapan Gücünüzü Dizginlemezseniz Bu Dizginlenemeyen Gücünüz ve Gem Vurulmaz Nefsiniz Sizi Tekrar Başladığınız Noktaya Savuracak Büyük Fırtınalara Gebedir.
Gelin Milleti Zillet Diye İlan Etme Gafletinden Geç Olmadan Vazgeçin.

Sinan KARAÇAY / İstanbul