19 MAYIS KUTLAMA MESAJLARI

19 MAYIS KUTLAMA MESAJLARI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajları...

Gazi Mustafa Kemal'in, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışıyla başlayan Türk milletinin bağımsızlık mücadelesi, Cumhuriyetin ilanıyla neticelenmiş ve Aziz Milletimiz, birlik ve beraberliğinden aldığı güçle hiçbir engel tanımayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

Vatanını canından üstün tutan ecdadımızın verdiği mücadeleler ve büyük fedakârlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimiz, gençlerimize emanettir. Bu şuurla yetişen gençlerimiz, ideallerinin peşinden kararlılıkla giden, vatanını seven, demokrasisini, istiklalini ve istikbalini koruyan, manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, öz güvenli bireyler olarak, ülkemizin belirlediği hedeflerine kararlı ve sağlam adımlarla yürüyecek ve her alanda ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacaklardır. Buna millet olarak inancımız tamdır.

Bu düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi, en kalbi duygularımla selamlıyor, başarılar diliyorum.

HÜSEYİN ÖNER

Ardahan Valisi

----------------------------------------------------------------------

103 yıl önce bağımsızlık meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.

FATİH BAYRAM

Çıldır Kaymakamı

----------------------------------------------------------------------

Türk Milleti, Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının öncülüğünde en kötü şartlar altında dahi çıkış yolu bularak Atalarımızın emaneti olan kutsal vatanını korurken, milli egemenliğe dayanan, genç Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma başarısını göstermiştir. Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anar, başta gençlerimiz olmak üzere halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarım.

K.YAKUP AZİZOĞLU

Çıldır Belediye Başkanı

----------------------------------------------------------------------------------

19 Mayıs, bağımsızlığına düşkün Türk Milletine vurulmak istenen esaret zincirlerinin parçalama kararlılığının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş savaşının ilk kıvılcım tarihidir. Bu yolda çaba, emek ve büyük özveri harcayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Emanet ettikleri bu kutsal vatanının ilelebet payidar olmasını ve muasır medeniyet seviyesine gelmesi için Türk Gençliğinin aynı çaba ve özveri ile hareket edeceğinede güvenimiz tamdır. Bu vesile ile Tüm halkımızın bu özel gününü kutluyorum.

AHMET RIFAT VURAL

Çıldır Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi