19 MAYIS MÜNASEBETİYLE SPORTİF FAALİYETLER YAPILACAK

19 MAYIS MÜNASEBETİYLE SPORTİF FAALİYETLER YAPILACAK

Çıldır Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü...

    Çıldır Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılı münasebetiyle ilçede çeşitli sportif faaliyetler düzenlenecek.

     19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde 06-09 Mayıs tarihleri arasında Çıldır İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı salonunda bilek güreşi, masa tenisi ve satranç turnuvaları yapılacak.

   Çıldır Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Korkut yapmış olduğu açıklamada ? 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramın ülkemizin dört bir yanında çeşitli spor gösterileri ve törenlerle kutlanır. Amacımız gelecek nesillerin gençlikten Atatürk sevgisi bilincini taşımasına vesile olmak. Geleceğin sahibi olan gençler Atatürk´ün mirası olan Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek koruyacaklar ve Atatürk´ün izinde büyük bir kararlılıkla yürüyeceklerdir. 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yıl dönümü münasebetiyle düzenleyeceğimiz sportif faaliyetlerde dereceye giren sporcularımız Çıldır Kaymakamlığımız ve Belediye Başkanlığımızca çeşitli hediyelerle ödüllendirilecektir? dedi.